Tänusündmusel Kuldne Tõkkepuu 2017 tunnustati raudteeohutusega tegelevaid eraisikuid ja organisatsioone

26.04.2017 toimus Energia Avastuskeskuses tänusündmus Kuldne Tõkkepuu 2017. Tänusündmusel tunnustas  Eesti Vabariigi peaminister Jüri Ratas organisatsioone ja vabatahtlikke tegevuse eest raudteeohutuse valdkonnas.  

Tänumeene „Kuldne tõkkepuu 2017“ laureaadiks on Digiekraanid OÜ. 

“Digiekraanid OÜ on aastaid olnud OLE-le heaks koostööpartneriks. Digiekraanid OÜ toel levivad raudteeohutuskampaaniate sõnumid digiekraanidel üle Eesti. Kuigi tegemist äriühinguga, siis nende soov suurendada elanikkonna teadlikkust raudtee ületamisega seotud riskidest olnud märkimisväärne. Nad on ise näidanud üles initsiatiivi ja soovi osaleda aktiivselt raudteeohutusalases ennnetustöös” ütles OLE juhatuse esimees Tamo Vahemets

Teenetemärgid professionaalse tegevuse eest valdkonnas pälvisid:

  • Indrek Ints  – Päästeamet
  • Karin Uibo – Politsei- ja Piirivalveamet, Lääne prefektuur
  • Birgit Vahemets – Operation Lifesaver Estonia
  • Tambet Õun – EVR Cargo AS
  • Jaak Saard – Maanteeamet

Parim esitleja 2017 tunnustuse pälvis Politsei- ja Piirivalveameti Ida prefektuuri vanemkorrakaitseametnik Annela Floren.

Tänumeenega OLE Mentor tunnustati pikaajalise raudteeohutusalases ennetustegevuses vabatahtlikuna osalemise eest Malle Hermanson’i ja Marju Tamsalu

Täiendavalt anti üle ca 50 tänukirja nii era- kui juriidilistele isikutele.

Tunnustuse Kuldne tõkkepuu on varasematel aastatel pälvinud Tallinna Linnavalitsus, Liivika Juksaar, Kristiine Kaubanduskeskuse AS, Tarmo Miilits, Lääne-Eesti Päästekeskus, Järvamaa päästeosakond, Andrei Sozinov, Marek Lindmaa, JCDecaux Eesti OÜ, Eesti Tervisedenduse Ühingu Harju osakond, Kai Kuuspalu ja Dago Antov

Lisainformatsioon:
Tamo Vahemets

OLE juhatuse esimees
e-post: tamo@operationlifesaver.eu
tel: +372 504 5112

OLE on 2004 aastal AS Eesti Raudtee eestvedamisel asutatud mittetulundusühing, mille missiooniks on suurendada oluliselt elanikkonna teadlikkust raudteeliiklusega kaasnevatest võimalikest ohtudest ja õiguspärasest käitumisest raudteel, eesmärgiga vähendada raudteedel toimuvate liiklusõnnetuste ning nendes hukkunud ja vigastatud inimeste arvu. OLE liikmed on AS Eesti Raudtee, AS EVR Cargo, Edelaraudtee Infrastruktuuri AS ja AS GoRail.


F©tod Ain Saare