Vabast tahtest raudteeohutussaadikuks

09-10. septembril 2021, viidi Vihula mõisas läbi, raudteeohutussaadikute koolitus.

Kahepäevase koolituse järel väljastati vabatahtlikele tunnistused, mis annavad koolituse läbinuile õiguse iseseisvalt viia läbi raudteeohutsalaseid koolitusi ja tegevusi.

Raudteeohutussaadikud Mariliis Mets, Anna Šutova, Anastassia Kozakoiva, Erika Teffo Lopina, Kätlin Murre ja Karmo Kaasik Politsei- ja Piirivalveametist, Natali Aosaar ja Magnus Roosma Eesti Liinirongid As-st (Elron), omandasid kahe pika väljakutseid täis päeva jooksul vajalikke teadmisi raudteeohutusalaste teadmiste edastamiseks.

Õnnitleme koolituse läbinuid ning tervitame uusi raudteeohutusse panustavaid vabatahtlikke – raudteeohutuse saadikuid.

Koolituse viisid läbi Operation Lifesaver Estonia juhatuse esimees Tamo Vahemets ning koolitusjuht Getter Toome.

Käesolev koolitus kandis järjekorranumbrit 22 ning raudteeohutusalase esitleja tunnistus on väljastatud 151-le vabatahtlikule.

Raudteeohutussaadikud viivad läbi raudteeohutusalaseid loendguid haridusasutustes ja osalevad erinevatel kohalikel sündmustel, raudteeohutusalase infopunkti töös.

Raudteeeohutusalaste tegevuste ja loengute läbiviimiseks raudteeohutuse saadikute poolt tuleb saata kiri aadressile ole@ole.ee

Lase rong läbi!

Operation Lifesaver Estonia (OLE) on 2004 aastal AS Eesti Raudtee eestvedamisel asutatud mittetulundusühing, mille missiooniks on suurendada oluliselt elanikkonna teadlikkust raudteeliiklusega kaasnevatest võimalikest ohtudest ja õiguspärasest käitumisest raudteel, eesmärgiga vähendada raudteedel toimuvate liiklusõnnetuste ning nendes hukkunud ja vigastatud inimeste arvu. OLE liikmed on AS Eesti Raudtee, Edelaraudtee AS ja AS GoRail.