Jõulukampaania 2009

Ajavahemikus 14-25 detsembril viib OLE (Operation LIfesaver Estonia) läbi raudteeohutusteemalise jõulukampaania “Lase rong läbi”!

Hei mööduja!

Mis sa arvad, kas vedurijuht jõuaks 90 km/h liikuva kaubarongi pidama saada, kui ta oleks sinust 1km kaugusel ja märkaks sind alles nüüd? Väike vihje: 90 km/h liikuva kaubarongi pidurdusteekond on kuni 2 km.

Jõulukampaania on käesoleval aastal OLE kolmas kampaania ning viies jõulude ajal tehtav kampaania OLE ajaloos üldse. Esimene jõulukampaania viidi läbi 2004 aastal ja kandis sõnmit “Lase rong läbi – Sind oodatakse koju!”
Selle aasta jõulukampaania on järg kevadel toimunud raudteeohutusnädala raames läbiviidud kampaaniale ning lõpetab ühtlasi ka raudteeohtust propageeriva karakertegelase “Foorika” tuvustamisele pühendatud aasta!

Foorikaid koos ohutussõnumitega võib leida erinevates Eesti linnades. Reaalses elus on Foorikad raudteeülesõitudel ja -ülekäikudel valgusfooride vilkuvates tuledes.

Jõulukampaania eesmärk on inimestele meelde tuletada, et jõulusaginas raudteed ületades ei unustataks hetkeks peatuda ja veenduda et rongi ei tuleks. Juhul kui rong on siiski tulemas on mõistlik see läbi lasta ja seejärel oma teekonda jätkata, et turvaliselt sihtkohta jõuda. Samal ajal välikampaaniaga kuulete meid ka erinevates raadiojaamades.

Lase rong läbi – Sind oodatakse jõuluks koju

 

Rohkem infot kampaania kohta
Tamo Vahemets
Operation Lifesaver Estonia
juhatuse esimees
6156777
ole@ole.ee

Kampaania sõnumit aitavad edastada

Meie plakatite eriformaadid leiad siit