Parimad OLE esitlejad on Paides

29.aprillil raudteeohutusnädala raames toimunud tänuüritusel „Kuldne tõkkepuu 2009” anti esmakordselt välja ka tiitel Parim esitleja

Operation Lifesaver Estonia (OLE) andis Raudteeohutusnädala raames toimunud tänuüritusel “Kuldne tõkkepuu 2009” välja esmakordselt Parima esitleja tiitli. OLE parima esitleja tiitel antakse valja isikutele, kelle läbiviidud raudteeohutusalased esitlused on saanud enim positiivset tagasikaja auditooriumilt.

Parima esitleja 2009 tiitli pälvisid Paide politseijaoskonna korrakaitsetalituse juhtivkonstaabel Malle Hermanson ja vanemkonstaabel Marju Tamsalu.

OLE raudteeohutasalaseid koolitusi on võimalik tellida haridusasutustesse, ettevõtetesse jne. Esitlused kestavad 45-60 min. ja selle aja jooksul vaadatakse slaide ja filme ning tutvustatakse kuulajatele, millised ohud raudtee ületamisega kaasnevad ja kuidas neid vältida. Kuna koolitusi viivad läbi vabatahtlikud OLE esitlejad, siis on OLE esitluste läbiviimiste eest tasu ei võeta.

OLE meeskond koosneb erinevates eluvaldkondades tegutsevatest inimestest, kes peavad oluliseks ühiskonna teadlikkuse kasvu raudteeohutuse valdkonnas ja on valmis vabatahtlikena viima läbi ka OLE esitlusi. OLE esitlejad on läbinud kõik OLE esitleja koolituse.

[divider]
Tamo Vahemets
OLE juhatuse esimees
TL 6 156 777
MB 5045112
EM ole@ole.ee

Ülle Laas
vanemspetsialist-infojuht
kommunikatsioonibüroo
Lääne Politseiprefektuur
TL 384 9953
MB 5326 9051
EM ylle.laas@laane.pol.ee

[divider]
Fotod ürituselt “Kuldne Tõkkepuu 2009”
[nggallery id=5]