Raudteeohutsalane hariduskonverents HOIAME ELU

Lugupeetud konverentsile “Hoiame elu” registreerunud

Kindlasti olete kursis suurte häiretega meie lennuliikluses, mis on tingitud Islandis aktiveerunud vulkaanist ja sellest alguse saanud tuhapilvede levikust.

Kahjuks tuleb mul tõdeda, et tuhapilvede poolt tekkitatud kaos lennuliikluses sundis mind vastu võtma raske otsuse – lükata edasi 27. aprllile kavandatud rahvusvaheline raudteeohutusalane konverents “Hoiame elu”, sest konverentsi kuuest peaesnejast neli on teatanud, et neil ei ole võimalik Tallinnasse lennata.

Usun, et mõistate hetkeolukorra erakorralisust ja märgite oma kalendrisse  konverentsi “Hoiame elu” uue kavandatud toimumisaja 15-16. märts 2011

Vabandame ebameeldivuste eest!

Lugupidamisega
Tamo Vahemets
Operation Lifesaver Estonia
juhatuse esimees
+372 50 45 112

[divider]

27. aprillil 2010 kell 10.00–17.00 toimub Meriton Grand Conference & Spa hotellis (Paldiski mnt 4, Tallinn) Rahvusvahelina raudteeohutusalane hariduskonverents “Hoiame elu”, millele järgneb tänuüritus “Kuldne tõkkepuu”

Konverentsi eesmärk on kokku tuua raudteeohutusvaldkonnaga tegelevad organisatsioonid ja inimesed, et saada ülevaade erinevate riikide praktikast ning jagada kogemusi raudteeohutuse avalikkusele suunatud tegevusel.

Eesti raudteeohutusalase tegevuse tulemuslikkusest räägivad riigiasutuste esindajad Tehnilise Järelevalve Ametist ning Politsei- ja piirivalveametist.

Oma kogemusi jagavad raudteeohutusvaldkonna tippspetsialistid USA-st, Kanadast ning Euroopa riikidest, Helen Sramek (Operation Lifesaver USA), Daniel (Dan) Di Tota (Operation Lifesaver Kanada), Tamo Vahemets (Operation Lifesaver Estonia), külalised Euroopa riikidest.

Ohutusalasest koostööst kõneleb Kaido Simmermann (AS Eesti Raudtee).

Konverents „Hoiame elu“ (Let’s Save Lives) on suunatud raudtee-ettevõtete juhtidele, avaliku ohutuse eest vastutavaile spetsialistidele, ennetusega tegelevaile politsei- ja päästeameti ametnikele, riikide raudteede järelvalveorganitele ja maanteeliiklusohutuse ennetustegevuse koordineerijaile.

Rohkem infot konverentsi toimumise ja sellel osalemisest leiad konverentsi
koduleheküljelt klikates siia – Konverents Let’s Save Lives 2010