Tehnilise Järelevalve Amet algatas menetluse täna hommikul Kulna raudteeülesõidul toimunud kokkupõrke asjaolude uurimiseks

TJA pressiteade
20.02.2018

Täna hommikul 8.30 paiku toimus raudteeveeremi ning veoauto kokkupõrge Harjumaal, Vasalemma-Keila jaamavahel asuval reguleerimata Kulna raudteeülesõidukohal. Tehnilise Järelevalve Amet (TJA) käis sündmuskohal, et fikseerida juhtumi esmased asjaolud. Kulna raudteeülesõit on varustatud nõuetekohase märgistusega ning ülesõidul on tagatud nähtavus.

TJA selgitab oma menetlusega välja juhtumi täpsemad asjaolud seoses raudteeliikluse korraldamise ja veeremi käitamise nõuetega. Menetluse käigus kontrollitakse raudteeülesõidukoha vastavust kehtestatud nõuetele ning analüüsitakse veeremi pardaarvuti logifaile. Lisaks TJA-le on algatanud selle juhtumi osas menetluse Politsei- ja Piirivalveamet ning Ohutusjuurdluskeskus.

Info ajutiste muudatuste kohta rongiliikluses ning asendusbusside väljumisajad on kättesaadavad Elroni kodulehelt www.elron.ee

Lisainfo:
Anu Võlma
Avalike suhete peaspetsialist
667 2031/ 50 11 585| anu.volma@tja.ee
www.tja.ee Tehnilise Järelevalve Amet
Sõle 23A, 10614 Tallinn


 

Fotod ja video – delfi.ee