Tule rattalt maha ja lase rong läbi

Täna toimub juba 11’ndat korda rahvusvaheline raudteeohutuse päev ILCAD – http://ilcad.org. Selle ja järgnevate päeva raames tuletame kallitele jalgratturitele meelde põhilist sõnumit enne raudteeülekäiku:

TULE RATTALT MAHA ja LASE RONG LÄBI.
“Enne raudtee ülekäigukoha ületamist tule rattalt maha, võta kõrvaklapid peast ja veendu, et rongi ei tule! Ületa raudtee jalakäijana, ratas käekõrval!”

Operation Lifesaver Estonia (OLE) on 2004 aastal AS Eesti Raudtee eestvedamisel asutatud mittetulundusühing, mille missiooniks on suurendada oluliselt elanikkonna teadlikkust raudteeliiklusega kaasnevatest võimalikest ohtudest ja õiguspärasest käitumisest raudteel, eesmärgiga vähendada raudteedel toimuvate liiklusõnnetuste ning nendes hukkunud ja vigastatud inimeste arvu. OLE liikmed on AS Eesti Raudtee, Edelaraudtee AS ja AS GoRail.