Koolitati AS Eesti Raudtee raudteeohutuse saadikud

27-28. veebruaril 2020 toimus Järvamaal, Jäägri Villas raudteeohutuse saadikute koolitus. Koolitusel osalejad omandasid algteadmised nii raudteeohutuse kui ka avaliku esinemise põhitõdedest ja alustest.

Seekordsel koolitusel osalesid AS Eesti Raudtee vastutustundlikud ja missioonitundega töötajad, kes soovivad vabatahtlikult panustada inimeste raudteeohutuse suurendamisse.

Monika Lilles, Merike Jaamul, Marius Kupper, Sergei Zdanovitš, Kristi Rand, Timofei Kilin ja Madis Kõpper omandasid kahe pika väljakutseid täis koolituspäeva jooksul vajalikke teadmisi raudteeohutusalaste teadmiste edastamiseks.

Kõik koolitusel osalenud läbisid koolituse edukalt ning said õiguse iseseisvalt viia läbi raudteeohutusalaseid esitlusi ning korraldada valdkonna tegevusi oma piirkonnas.

Õnnitleme koolituse läbinuid ning tervitame uusi raudteeohutusse panustavaid vabatahtlikke – raudteeohutuse saadikuid. Koolitust viisid läbi Operation Lifesaver Estonia  juhatuse esimees Tamo Vahemets ning koolitusjuht Getter Toome.

Käesolev koolitus kandis järjekorranumbrit 20 ning raudteeohutusalase esitleja tunnistus on väljastatud 135-le vabatahtlikule. Raudteeeohutusalaste tegevuste ja loengute läbiviimiseks raudteeohutuse saadikute poolt saatke kiri aadressile ole@ole.ee

Lase rong läbi!

Operation Lifesaver Estonia (OLE) on 2004 aastal AS Eesti Raudtee eestvedamisel asutatud mittetulundusühing, mille missiooniks on suurendada oluliselt elanikkonna teadlikkust raudteeliiklusega kaasnevatest võimalikest ohtudest ja õiguspärasest käitumisest raudteel, eesmärgiga vähendada raudteedel toimuvate liiklusõnnetuste ning nendes hukkunud ja vigastatud inimeste arvu. OLE liikmed on AS Eesti Raudtee, Edelaraudtee AS ja AS GoRail.