OLE osales Paide ohutuspäeval

22. augustil toimus Paide linnaväljakul Lääne-Eesti Päästekeskuse Paide komando ennetustöötajate eestvedamisel ohutuspäev. Kohale oli tulnud suur hulk linnarahvast ja inimesi, kes on valmis igapäevaselt andma oma panuse elanikkonna ohutusalase teadlikkuse tõstmisesse.

Heameel oli tavapäraste ennetustegevustega seotud politsei ja päästeameti töötajate kõrval näha ka kaitseväelasi ning Aide autokooli spetsialiste. Ohutuspäeval sai õppida tulekollet kustutama, omal nahal turvavöö kinnitamise vajalikkust järele proovida ja palju muud huvitavat ette võtta. Ohutuspäeva viimases osas said külastajad näha, kuidas koerad uppujaid päästavad.

Kuigi Paides raudteed ei ole, käis OLE stendi juures vilgas tegevus terve päeva jooksul. Ohutuspäeva külastajad tutvusid OLE õppematerjalidega, täiendades oma teadmisi raudteeohutuse vallas. Oli ka neid, kes soovisid jagada oma kogemusi raudteel aset leidnud ohtlike situatsioonide teemal, milles olid osalisteks nemad ise või nende lähedased.

Ürituse peakorraldajaks oli Kairet Kõljalg, keda OLE käesoleva aasta alguses tunnustas kõrge panuse eest raudteeohutusalases tegevuses, andes talle üle tänumeene „Kuldne Tõkkepuu 2010“