Raudteeohutussõnumiga vesi nüüd saadaval

[image_frame style=”framed_shadow” align=”left” title=”OLE joogivesi” height=”350″ width=”250″]http://ole.ee/wp-content/uploads/2011/12/OLE-VESI.jpg[/image_frame]

Elu ilma veeta on mõeldamatu. Elamiseks vajavad vett inimesed, linnud-loomad ja taimed, rääkimata kaladest. Lihtsamalt öeldes poleks ilma veeta meie planeedil elu. MTÜ Operation Lifesaver Estonia (OLE) tegevuse põhieesmärk on läbi raudteeohutusalase teavitustöö hoida elu. Et oma sõnumit inimestele lähemale viia, tõime koostöös Saare Foods OÜ-ga turule raudteeohutussõnumit HOIAME ELU – LASE RONG LÄBI kandva joogivee!

Vesi on meie jaoks asendamatu toitaine, mis aitab kaasa ainevahetusele, soodustab rakkude uuenemist ja ergutab keha üleliigsest rasvast vabanema. Vesi aitab reguleerida meie kehatemperatuuri. Seetõttu on kindel viis end hea tervise juures hoidmiseks juua piisavas koguses vett. Vähemalt sama oluline kui vee joomine on olla raudtee ületamisel väga ettevaatlik, sest vastasel juhul ei pruugi vee joomisest enam kasu olla.

OLE vesi on täpselt sama maitsega, mis kuulus „Saaremaa vesi“, mis pärineb Saaremaa edelaosast, Viidumäe Looduskaitseala põhjaveest. Vesi on naturaalselt puhas, madala mineraalsoolade ja naatriumi sisaldusega ning sobib seetõttu imehästi igapäevaseks tarbimiseks.

Valides „Saaremaa vee“ OLE sõnumiga pakendis võimaldab see ettevõtetel asuda nende firmade ringi, kes peavad raudteeohutust oluliseks ning panustavad selle suurenemisse iga päev. Pakkudes oma klientidele ja koostööpartneritele OLE vett, näitate oma hoolivust elu ja tervise vastu, suurendamata seejuures oma reklaamieelarvet.

Ühiselt suudame rohkem ära teha ning muuta meie raudtee turvalisemaks ning keha tervemaks.

Vee Hoiame elu – Lase rong läbi,
tellimiseks tuleb ühendust võtta OLE meeskonnaga
helistades tel 6156777 või
saata e-kiri aadressile ole@ole.ee

OLE MEIEGA!